Zatvori
Proizvodi
  0 Korpa
  Vaša korpa je prazna.
  Pretraga
  Filteri
  Jezik

  SALUS digitalni bežični termostat iT500

  Proizvođač:
  -Ekran osetljiv na dodir: DA
  -Ekonomični i režim godišnjeg odmora
  -Napajanje: iT500TR: 2xAA bat / iT500RX: 230 V AC 50 Hz
  -Opseg temp.: 5 - 35ºC (u koracima 0.5°C)
  -Temp. zaštite od smrzavanja: 5 - 9°C (u koracima 0.5°C)
  215,17 (eur)
  PDV uključen
  Isporučiti do
  *
  *
  Način isporuke
  Ime
  Procenjena isporuka
  Cena
  Nema mogućnosti isporuke
  Šifra: 10566
  kom
  Dostupnost: Ima na stanju
  Opis proizvoda

  Sve komponente iT500 sistema su modernog i lepog dizajna, laki za upotrebu, a što je najbolje od svega kontrola sobne temperature može da se obavlja korišćenjem aplikacije za mobilni telefon. Funkcionalnost, možemo da kažemo, je sada dostigla svoj vrhunac jer sa ovim sistemom kontrola grejanja je postala igra. Korišćenjem aplikacije koja se lako instalira na kompjuter (preuzimanje iste sa Salus sajta) ili na smartphone (preuzimanje sa Google Play prodavnice ili App Store-a) ovaj termostat omogućava kontrolu tri različita sistema:


  Samo centralno grejanje
  Dve grejne zone (za drugu zonu je potrebno iT300 termostat)
  Centralno grejanje + topla voda

  Zatvoreni krug iT500 sistema je bežični što bi trebalo da omogući laku instalaciju (868MHz).
  Telefon ili kompjuter se lako povezuje na sistem preko aplikacije koja je već instalirana i koja omogućava laku i jednostavnu upotrebu celog sistema. Korisnički interfejs same aplikacije je tako prilagođen da bi omogućio što lakšu upotrebu.

  Internet termostat iT500 ima mogućnost dve opcije montaže. Isti može da se montira na zid uz nosač koji ide uz njega ili kao stona varijanta postoljem koje ide uz isti i koje se kači na leđa termostata (kao i nosač koji ide pri montaži termostata na zid). Za najbolje rezultate koje može da pruži ovaj termostat, najbolje je da se isti montira na visini od 1,5m od poda.

  Termostat iT500 ima baterijsko napajanje i baterije se brzo i vrlo lako instaliraju. (Kada se ovo radi, nije na odmet da se upiše serijski broj koji je ispod poklopca otvora za baterije)
  Kada se prvi put upali termostat, isti će se nakon provere softvera automatski povezati na postojeću mrežu.
  Iz uputstva za upotrebu (koje će ići u prilogu) jasno može da se vidi kako termostat može da funkcioniše i šta koja ikonica znači koja se pojavljuje na displeju.