Zatvori
Proizvodi
  0 Korpa
  Vaša korpa je prazna.
  Pretraga
  Filteri
  Jezik

  O nama

  O nama

  Keeptank doo je specijalizovano preduzeće za promet instalacione opreme za grejanje,klimatizaciju vodovod i kanalizaciju, sanitarne opreme ,opremu za baštu i vrt ,bazenske opreme, alata i druge opreme koja se koristi u savremenoj izgradnji stambenih, poslovnih, industrijskih i drugih vrsta objekata.Asortiman našeg preduzeća obuhvata oko 10.000 artikala iz gore navedenih oblasti gradjevinarstva.

  Naša istorija

  2002. godine Pešic Slavoljub osnovao Keeptank kao radnju za servisiranje grafikacionih uredjaja i opreme dok je vec 2003 otvara svoj prvi maloprodajni objekat u Nišu sa skromnih 1000 artikla i 3 zapošljenih. Iz godine u godine se širio asortiman proizvoda pa je 2008 godine osnovao privredno društvo KEEPTANK doo i uvecao asortiman proizvoda na 5000 artikala. 2016 godine osnivač Slavoljub odlazi u zasluženu penziju i na čelo firme postavlja svog sina Milana koji od tog dana preuzima vođenje preduzeća KEEPTANK i već 2017 otvara online shop Keeptank.rs i uvecava asortiman proizvoda do danasnjih 10.000 artikala. Danas KEEPTANK upošljava 12 radnika i vodeći je lider u prodaji opreme za GREJANJE -VODOVOD-INSTALACIJU-BAŠTU-SANITARIJU EaLEKTRO- FARBARA-ALATA.

  • Ponosni smo da kupci mogu da uživaju u kupovinu na našem online shop Keeptank.
  • Pružamo svakom kupcu najbolji savet

  Naša misija

  Osluškujući vreme koje dolazi, kontinuirano unapređujemo našu organizaciju i uvek, korak ispred drugih, ispunjavamo rastuća očekivanja tržišta. Pružamo jedinstven doživljaj kupovine proizvoda koje karakterišu

  kvalitet, bezbednost i inovativnost. Posvećeni smo aktivnostima koje za cilj imaju ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.

  NAŠ MOTO

  Kvalitet proizvoda, usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu. Jednostavna formula: Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!

  CILJ

  Naš osnovni cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama.

  “Pravi uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.”

  Dobro došli na KEEPTANK!

  Poslovno ime: PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TRGOVINU NA VELIKO I MALO I USLUGE KEEPTANK DOO

  Skraćeno poslovno ime: KEEPTANK DOO

  Adresa: Obilićev Venac 39 a

  Delatnost i šifra delatnosti: Ostala trgovina na malo novim proizvodima - 4778

  Matični broj: 20426829

  Poreski broj: 105632925

  Telefon +381 18 451 66 66

  E-mail: [email protected]