Zatvori
Proizvodi
  0 Korpa
  Vaša korpa je prazna.
  Pretraga
  Filteri
  Jezik
  RSS

  Novosti

  Specijalna ponuda -subota, 18. novembar 2023.
  AKCIJA BLACK WEEK
  Poštovani korisnici, Želimo da Vas obavestimo da če specijalizovano preduzeće KEEPTANK DOO tokom Uskršnjih praznika raditi po izmenjenom radnom vremenu.
  20 godina postojanja -utorak, 29. novembar 2022.
  Dragi prijatelji, Želimo da Vas obavestimo da specijalizovano preduzeće KEEPTANK DOO ove godine proslavlja 20 godina postojanja. Timski rad, požrtvovanost, želja za očuvanjem i jačanjem tradicije koja se razvijala tokom ovih 20 godina, kroz lepa ali i kroz teška i krizna vremena, doprinela je da KEEPTANK bude ono što je danas.
  Novi Web sajt -sreda, 03. novembar 2021.
  Poštovani kupci, Želimo da Vas obavestimo da je naš novi Web sajt počeo sa radom. Postojeći korisnici se mogu prijavljivati koristeći pristupne podatke sa starog sajta (e-mail i lozinka). U skladu sa trendovima, dizajn sajta prilagođen je i mobilnim uređajima i olakšaće Vam pretragu i kupovinu proizvoda. Trudili smo se da olakšamo pretragu uvođenjem nove kategorizacije proizvoda i njihovo filtriranje po tehničkim parametrima. Ove opcije su još uvek u fazi izrade, pa su eventualne greške moguće. Ukoliko imate nekih problema pri korišćenju novog sajta, nekih pitanja ili sugestija, možete nas kontaktirati putem e-mail-a ili telefona 018/451-6666. Keeptank d.o.o.