Zatvori
Proizvodi
  0 Korpa
  Vaša korpa je prazna.
  Pretraga
  Filteri
  Jezik

  20 godina postojanja

  utorak, 29. novembar 2022.

  20 godina postojanja specijalizovanog preduzeća KEEPTANK DOO

  Timski rad, požrtvovanost, želja za očuvanjem i jačanjem tradicije koja se razvijala tokom ovih 20 godina, kroz lepa ali i kroz teška i krizna vremena, doprinela je da KEEPTANK bude ono što je danas.

  Od samo 3 radnika sa kojima je kompanija počela sa radom te 2002. godine, danas KEEPTANK upošljava 14 radnika i predstavlja vodećeg lidera u prodaji instalacione opreme za grejanje, klimatizaciju, vodovod, kanalizaciju, sanitarne i bazenske opreme, opremu za baštu i vrtove, alata i druge opreme koja se koristi u savremenoj izgradnji stambenih, poslovnih, industrijskih i drugih vrsta objekata.

  Povodom toga, a u znak poštovanja i neizmerne zahvalnosti za profesionalni rad i ključni doprinos uspehu kompanije, Direktor preduzeća KEEPTANK DOO, gospodin Hadži Milan Pešić uručio je zahvalnice radnicima svog preduzeća.

  U znak zahvalnosti za ukazano poverenje u radu, stečenu sigurnost kao i lojanost za sve ove godine, Direktor preduzeća KEEPTANK DOO, gospodin Hadži Milan Pešić uručio je takođe i prigodne poklone svim saradnicima/majstorima.

  Pečat kompanije KEEPTANK DOO Niš