Zatvori
Proizvodi
  0 Korpa
  Vaša korpa je prazna.
  Pretraga
  Filteri
  Jezik

  Nacin Isporuke

  Način isporuke

  Isporuka

  Cenovnik i vreme dostave za sve narudžbine isporuka se naplaćuje prema sledećem cenovniku:

  Kilaža (kg)Cena dostave (RSD)
  do 2449
  2,01 - 5599
  5 - 10899

  *Istaknute cene su sa PDV-om

  Dostavu malih I srednjih pošiljki (do 35kg) vrši kurirska služba. Očekivani rok isporuke je 3-5 radnih dana. U slučaju konsolidacije više pošiljaka u jednu, očekivani rok isporuke je 5-7 radnih dana. Ukoliko narudžbinu plaćate e-banking-om ili uplatnicom ovaj rok se računa od trenutka kada Keeptank evidentira Vašu uplatu. Ukoliko plaćate pouzećem ili platnom karticom rok za isporuku se računa od trenutka kreiranja narudžbine. Ako želite da proverite status Vaše narudžbine, to možete uraditi iz odeljka „Moj nalog”. Na dan kada kurir preuzme Vašu pošiljku, dobićete e-mail obaveštenje da je pošiljka preuzeta. Isporuka se vrši svakog radnog dana između 8-17h. Na dan isporuke ćete dobiti poziv/Viber/SMS obaveštenje kako biste znali kada da očekujete isporuku.

  Preuzimanje na paketomatima

  Kako bismo našim kupcima olakšali preuzimanje pošiljki, preko partnerske kurirske službe DExpress nudimo mogućnost preuzimanja pošiljki na „paketomatima" (skladišnim uređajima za preuzimanje paketa), koji su trenutno postavljeni na 30 lokacija u Beogradu na NIS petrol i Gazprom benzinskim pumpama. Kupac ima mogućnost odabira paketomata na bilo kojoj od dostupnih lokacija na teritoriji grada Beograda, bez obzira na navedenu adresu za isporuku. Proces ovakvog načina isporuke sastoji se iz tri jednostavna koraka:

  1. Nakon što kurirska služba preuzme pošiljku koju ste naručili na sajtu keeptank.rs, putem Viber-a ili SMS-a stiže Vam obaveštenje sa linkom preko koga birate lokaciju Paketomata za preuzimanje.

  2. U trenutku kada je Vaš paket isporučen na odabranu lokaciju, stići će Vam obaveštenje o tome, kao i KOD za otvaranje pregrade sa Vašim paketom.

  3. Možete preuzeti Vaš paket na benzinskoj stanici koju ste odabrali za preuzimanje paketa.

  · Ukoliko ste već izvršili plaćanje pošiljke (platnom karticom ili uplatom na račun), idite pravo do paketomata, ukucajte KOD iz poruke I preuzmite Vašu pošiljku

  · Ukoliko paket plaćate pouzećem, na kasi benzinske stanice pročitajte KOD iz poruke, platite kasiru i zatim na paketomatu ukucajte KOD I preuzmite Vaš paket.