Zatvori
Proizvodi
  0 Korpa
  Vaša korpa je prazna.
  Pretraga
  Filteri
  Jezik

  Malč dekorativni 50 Litara CRVENI

  -Malč dekorativni crveni 50L koristi se pri uređenju vrtova
  -Njim se takođe dekorišu žardinjere i saksije
  -Dvostruko je koristan jer suzbija rast korovskih biljaka u vašem vrtu.
  7,91 (eur)
  PDV uključen
  Isporučiti do
  *
  *
  Način isporuke
  Ime
  Procenjena isporuka
  Cena
  Nema mogućnosti isporuke
  Šifra: 5745
  kom
  Dostupnost: Ima na stanju
  Opis proizvoda

  Malč dekorativni crveni 50L – dekorativna kora
  Malč dekorativni crveni ili dekorativna kora upotrebljava se u pejzažnoj arhitekturi za dekoraciju dvorišta, trim staza, vrtova, saksija i žardinjera. Napravljen je od ostataka drveta to jest prirodnog materijala i obojen je prirodnim bojama. Prvenstveno se koristi za dekoraciju, ali takođe ima ulogu i suzbijanja rasta i razvoja korovskih biljaka u vašem vrtu. U ponudi imamo više boja, kao i potpuno prirodni, nebojeni malč.
  Sprečava prekomerno isparavanje vode iz zemljišta
  Pored dekorativne svrhe malč se može koristiti i za sprečavanje prevelike evaporacije, odnosno isparavanja vode. Kada se malč postavi oko biljke, voda teže isparava iz zone korenovog sistema, što pogoduje biljkama u sušnim periodima. Biljke se bolje razvijaju i brže napreduju ukoliko je oko stabla postavljena dekorativna kora – malč.
  Bojen prirodnim bojama koje nisu štetne po životnu sredinu
  Malč dekorativni braon je organski proizvod obojen prirodnim bojama koje nisu štetne po životnu sredinu, ljude i životinje. Ukoliko koristite malč iz naše ponude možete biti potpuno bezbrižni jer ovaj malč je potpuno bezbedan i za kućne ljubimce. Boja je postojana i ne spira se na kiši niti po drugim vremenskim uslovima.
  Malč se upotrebljava u pejzažnoj arhitekturi i hortikulturi pri uređenju dvorišta, saksija i žardinjera
  Ukoliko imate pitanja vezano za ovaj proizvod slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim će vam rado odgovoriti na svako pitanje i posavetovati vas kako da upotrebite malč na najbolji mogući način.
  Crveni malč predstavljaju bojeni komadi drveta koji pored estetskog imaju i praktična svojstva. Biorazgradivost i jednostavnost postavljanja čine ovaj malč nezaobilaznim delom modernih površina. Može se koristiti kao materijal pri uređenju dvorišta, dečjih igrališta, vrtova, parkova, trim staza, kružnih tokova, itd. Predstavlja dobar komplement zelenim biljkama koje dobijaju na izražaju. Sve bašte u kompoziciji sa crvenim malčem prave idealan kontrast.

  Specifikacije proizvoda
  Zapremina50 Lit
  BojaCrvena
  ProizvođačRasadnik Topalović
  Zemlja poreklaSrbija