Close
Products
  0 Cart
  You have no items in your shopping cart.
  Search
  Filters
  Preferences

  20 godina postojanja

  Tuesday, November 29, 2022

  20 godina postojanja specijalizovanog preduzeća KEEPTANK DOO

  Timski rad, požrtvovanost, želja za očuvanjem i jačanjem tradicije koja se razvijala tokom ovih 20 godina, kroz lepa ali i kroz teška i krizna vremena, doprinela je da KEEPTANK bude ono što je danas.

  Od samo 3 radnika sa kojima je kompanija počela sa radom te 2002. godine, danas KEEPTANK upošljava 14 radnika i predstavlja vodećeg lidera u prodaji instalacione opreme za grejanje, klimatizaciju, vodovod, kanalizaciju, sanitarne i bazenske opreme, opremu za baštu i vrtove, alata i druge opreme koja se koristi u savremenoj izgradnji stambenih, poslovnih, industrijskih i drugih vrsta objekata.

  Povodom toga, a u znak poštovanja i neizmerne zahvalnosti za profesionalni rad i ključni doprinos uspehu kompanije, Direktor preduzeća KEEPTANK DOO, gospodin Hadži Milan Pešić uručio je zahvalnice radnicima svog preduzeća.

  U znak zahvalnosti za ukazano poverenje u radu, stečenu sigurnost kao i lojanost za sve ove godine, Direktor preduzeća KEEPTANK DOO, gospodin Hadži Milan Pešić uručio je takođe i prigodne poklone svim saradnicima/majstorima.

  Pečat kompanije KEEPTANK DOO Niš